Man Cityn tähtihyökkääjä törttöili itselleen pelikiellon maajoukkueeseen

© Kuva: Getty Images

Manchester Cityn brasilialaishyökkääjä Gabriel Jesus on saanut Etelä-Amerikan jalkapalloliitolta Conmebolilta kahden kuukauden pelikiellon maaotteluihin.

Syynä Jesusin, 22, pannaan on hänen käytöksensä viime kuun Copa Américan loppuottelussa. Jesus oli pelissä esillä niin hyvässä kuin pahassa. Hän iski Brasilian toisen maalin 3-1-voitossa, mutta nappasi myös kaksi keltaista korttia ja joutui siten poistetuksi kentältä.

Jesus ei voinut sulattaa tuomiotaan. Kentältä poistuessaan hän viittoi käsillään, että chileläistuomari Roberto Tobar olisi lahjottu, ja työnsi lähes kumoon kentän laidalla olleen videotuomarilaitteiston.

Pelikiellon lisäksi Conmebol määräsi Jesusille noin 27 000 euron sakot. Pannan myötä Jesusilta jää väliin ainakin kaksi maaottelua.