Man United -legenda kertoi tuomionsa seuran kesähankinnoista – antoi samalla muistutuksen kannattajille

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin entinen toppari Rio Ferdinand uskoo seuran ottaneen askeleita oikeaan suuntaan tämän kesän hankintojen myötä.

Old Traffordille ovat toistaiseksi saapuneet Daniel James, Aaron Wan-Bissaka ja Harry Maguire. Valioliigan siirtoikkuna menee kiinni torstai-iltana.

– Mielestäni se on askel oikeaan suuntaan. Heillä on nuoria, nälkäisiä pelaajia – ihmisiä, jotka pyrkivät todistamaan kykynsä. He eivät ole tulleet vääristä syistä, Ferdinand sanoo Goal-sivuston haastattelussa.

– Mielestäni sillä ei ole välttämästä merkitystä, mistä pelaajat ovat kotoisin. Mielestäni kyse on siitä, ovatko he sopivia ihmisiä. Onko heillä oikeanlainen työmoraali? Onko heillä oikea filosofia? Uskovatko he oikeisiin asioihin? Tekevätkö he kovasti töitä?

Ferdinandin mukaan kannattajien ei kannata odottaa liikoja Unitedin nykyryhmältä, joka on vielä rakennusvaiheessa.

– Mielestäni emme voi kutsua tätä muutokseksi yhdessä yössä. Se vie aikaa, enkä usko Man Unitedin fanien olevan typeriä. He ovat hyvää jalkapalloväkeä, jotka ymmärtävät peliä, ja jos he näkevät seuran menevän oikeaan suuntaan ja filosofioiden olevan oikeita seuran kannalta, uskon heidän tukevan manageria ja joukkuetta.

Ferdinand arvioi, että viime vuosina on ollut hetkiä, jolloin fanit ovat ihmetelleet, mihin suuntaan seura oikein on menossa.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.