Miten ihmeessä Cristiano Ronaldo on saatu mukaan tähän mainokseen? – Todella eriskummallinen video leviää netissä

© Kuva: Getty Images
Valioliigassa etelärannikon derby! Lunasta mojova talletusbonus!

Internet on ihmeellinen paikka, ja nyt sosiaalisessa mediassa leviää erikoinen Shopee-yhtiön mainos. Shopee on aasialainen online-kauppa, joka on saanut Cristiano Ronaldon tähdittämään mainosvideotaan.

Äärimmäisen itsetietoisena pidetty Juventuksen portugalilaistähti heittäytyy hieman jopa persoonansa vastaisesti hulluttelemaan mainoksessa.

Juventus avaa Serie A -kautensa runsaan viikon päästä lauantaina 24. päivä elokuuta Parmaa vastaan. Torinolaisseuran kannattajat varmasti toivovat mainoksessa esiintyneen Ronaldon rennonletkeän olemuksen kantavan kauden starttiin asti, jotta ”Vanha rouva” saisi loistokkaan alun kaudelleen.

» Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!

Valioliigassa etelärannikon derby! Lunasta mojova talletusbonus!