Real Madrid etsii itselleen parhaillaan uutta kakkosmaalivahtia.

Keylor Navas on jättänyt Real Madridille siirtopyynnön ja haluaa poistua seurasta peliajan perässä muualle. Thibaut Courtois on alkaneella kaudella Real Madridin ykkösmaalivahti, eikä Navas suostu istumaan kautta penkillä.

Marcan mukaan Real Madrid haluaa Navasille korvaajan vain alkavaksi kaudeksi, sillä Valladolidissa lainalla pelaava Andriy Lunin nappaa Real Madridin kakkosmaalivahdin paikan vuoden kuluttua. Real Madridin on tarkoitus lainata kokenut maalivahti alkaneeksi kaudeksi.

Marca kertoo, että Maarten Stekelenburgin ja Antonio Miranten olevan mukana seuran vaihtoehdoissa. 36-vuotias Stekelenburg pelasi viime kaudella kaksi ottelua Evertonissa liigacupissa.

Niin ikään 36-vuotias Mirantes on luonut uraansa kotimaassaan Italiassa. Mirantes on parhaillaan AS Roman edustusjoukkueen kolmosmaalivahti. Mirantes pelasi viime kaudella 13 ottelua syrjäytettyään keväällä Robin Olsenin ykkösmaalivahdin paikalta. Mirante on pelannut suurimman osan urastaan Parmassa, mutta kokemusta on karttunut myös muun muassa Juventuksessa, Bolognassa ja Sampdoriassa.