© Kuva: Getty Images

Näin voit tienata Teemu Pukin maalilla 50 euroa

Teemu Pukin edustama Norwich kohtaa kotikentällään Chelsean lauantaina Valioliigassa. Jos Pukki onnistuu ottelussa maalinteossa, saat tehtyä 50 euron tilin.

Teemu Pukki on osunut jo neljästi Valioliigassa. Jos putki jatkuu lauantaina Chelseaa vastaan, tietää se peliyhtiö Unibetille kallista iltapäivää. Unibet tarjoaa nimittäin erikoistarjouksena jättikerrointa 50,00 Pukin maalille.

Tarjous on suorastaan älytön – niin huimasta kertoimesta on kyse. Mikä parasta, mitään kierrätysvaatimuksia ei ole. Tämä tarkoittaa sitä, että saat 1€ panoksella 50€ voiton ja voit ottaa voittosi vaikka heti ulos. Mitään koiraa ei ole siis haudattuna mihinkään.

Seuraa vain alapuolen ohjeita ja ota diili talteen!

Lunasta jättikerroin 50,00 Pukin maalille näin:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta.
3. Lyö 1€ veto Pukin maalin puolesta. Jos Pukki osuu, saat 50€ suoraan tilillesi ilman kierrätysvaatimuksia.

Lisätietoa: Tarjous on voimassa vain Unibetin uusille asiakkaille. Lunasta tarjous ennen pelin alkua eli ennen lauantaita klo 14.30.

Miksi Pukki osuu taas?

Pukki on yksi Valioliigan kuumimmista hyökkääjistä juuri nyt. Pukki on maalipörssin kärjellä neljän osuman turvin. Mistään sattumasta on turha puhua, sillä Pukki on ollut alati vaarallinen kahdessa ensimmäisessä Valioliigan pelissään.

Jo avausottelu Liverpoolia vastaan osoitti, että Pukki on vaarallinen. Liverpoolin puolustus oli muutaman kerran helisemässä Pukin kanssa. Kun vastaan asettui Newcastle, oli sitten jo jälki tuhoisaa. Pukki iski kolme maalia ja paikkoja olisi ollut vaikka viiteen rysään.

Pukin kausi on alkanut mahtavasti. Chelsealla on ollut omat ongelmansa. Ei olisi ihme, jos Pukki näyttäisi taas lauantaina kuka on Valioliigan kuumin hyökkääjä! Siksi kannattaa ottaa 50€ pois kuljeksimasta.