Niin huono, että se on jo hyvä? Fanit saivat Valioliiga-seuran vaivaannuttavan pelaajaesittelyn talteen ennen sen poistamista

© Kuva: Getty Images
Veikkausliigassa FC Inter - RoPS! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Jalkapalloseurat taistelevat nykyään pisteiden ja pokaalien lisäksi myös sosiaalisen median herruudesta. Tylsät virkamiesmäiset tiedotteet ovat jäämässä historiaan. Tilalle on tullut kekseliäitä ja hauskoja tapoja kertoa kannattajille seuran kuulumisista.

Komiikka on kuitenkin vaikea laji. Sen sai huomata Valioliiga-seura Crystal Palace, joka kertoi keskiviikkona hankkineensa keskikenttäpelaaja James McCarthyn Evertonista.

Palace kertoi siirrosta sosiaalisessa mediassa videolla, jossa joukkueen keskikenttäpelaaja James McArthur etsii eräänlaisesta ystävien jälleentapaamishakukoneesta McCarthyn nimeä. Kone raksuttaa hetken, kunnes se kertoo löytäneensä McCarthyn, joka pelasi McArthurin kanssa yhdessä jo Wiganissa ja Hamiltonissa. Lopuksi McArthur tuulettaa kädet pystyssä.

Crystal Palace poisti videon tililtään, mutta ihmiset ehtivät ottaa sen talteen ennen sitä. Sen verran seuralta löytyi itseironian tajua, että he kertoivat poistaneensa klipin ”videotarkistuksen jälkeen”.

Voit katsoa videon alta. Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Veikkausliigassa FC Inter - RoPS! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!