© Kuva: Getty Images

Norwich – Chelsea: Pukki-saaga jatkuu

Valioliiga
Norwich – Chelsea
Lauantai 24.08. klo 14:30

Jalkapalloa seuraava Suomi ja samalla koko maailma on langennut Teemu Pukin jalkojen juureen. Viime viikonlopun suoritus Newcastlea vastaan oli niin käsittämätön, että pitkin viikkoa kirjoitetuista artikkeleista ovat loppuneet ylisanat kesken. Sanaton olen minäkin, peliä todennäköisyyksien kautta lähestyvä tipsarinrenttu. Teemu Pukin suoritus viikko sitten oli täysin hermotautinen.

Paitsi, että mies teki kolme hienoa maalia, samalla hän myös sai seitsemästä laukauksestaan peräti kuusi maalia kohti ja jokainen syöttö onnistui. Myös haastojen sekä kaksinkamppailujen onnistumisprosentit olivat täydet sata ja Pukki teki ottelussa myös kolme pallonriistoa. Kyseessä oli täysin järjetön kokonaisuus ja miehen työmäärä ottelun aikana herättää syvää kunnioitusta.

Norwichilla on lauantaina vastassa Chelsea, jolla on ollut haasteita kauden alussa. Frank Lampardin suojatit hävisivät ensin Manchester Unitedille 4-0 ja UEFA Super Cupissa Liverpool oli rankkareiden jälkeen parempi. Kotiavaus Leicesteriä vastaan päättyi tasapeliin, eikä joukkue totuuden nimissä ottelusta olisi enempää ansainnutkaan. Chelsealle tulee teettämään töitä, jotta Lampard saisi ensimmäisen voittonsa valioliigamanagerina Carrow Roadilta.

Huomenna kello 14:30 katsotaan, saako Pukki-saaga jatkoa. Tämä jalkapalloromantikko liimautuu television ääreen ja nauttii joka hetkestä. Ei kannata soitella.

Lunasta jättikerroin 50,00 Pukin maalille näin:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta.
3. Lyö 1€ veto Pukin maalin puolesta. Jos Pukki osuu, saat 50€ suoraan tilillesi ilman kierrätysvaatimuksia.

Lisätietoa: Tarjous on voimassa vain Unibetin uusille asiakkaille. Lunasta tarjous ennen pelin alkua eli ennen lauantaita klo 14.30.