© Kuva: Getty Images

Norwich – Newcastle: Pukki-Party jatkuu Carrow Roadilla

Valioliiga
Norwich – Newcastle
Lauantai 17.08. klo 17:00

Lauantaina Norwich pelaa kauden ensimmäisen kotiottelunsa ja odotukset ovat tapissa, sillä nyt vastassa ei ole mestaruuskandidaattia. Isäntien painopistealueet ottelussa ovat puolustus, jonka tulee toimia avausottelua paremmin sekä joukkueen maalitykki Teemu Pukki. Jatkuuko Pukki-Party Carrow Roadilla?

Pool-ottelun avausjakso näytti todella pahalta: Norwich lähti pelaavalla taktiikalla liikkeelle ja Liverpool murskasi joukkueen haavoittuvan puolustuksen totaalisesti. Kaikki puolustuksen roolitusta myöten näytti olevan päin sitä itseään. Toisella jaksolla joukkue ryhdistäytyi ja samalla Pool nosti hieman jalkaa pedaalita – näin kanarialinnut säästyivät totaaliselta nöyryytykseltä. Ja Pukki teki sen, minkä hän on tehnyt seitsemällä aikaisemmallakin kaudella: teki maalin kauden ensimmäisellä maalia kohti suuntautuneella laukauksellaan. Maali oli viimeistelyltään taattua Pukki-laatua ja odotukset kotkalaisen Valioliiga-kaudesta menivät uusiin sfääreihin.

Newcastlessa fanit purnaavat edelleen omistajaportaalle. Newcastlen avauspeli kotona Arsenalia vastaan oli suhteellisen kompakti esitys, mutta ylöspäin joukkue ei saanut oikeastaan mitään aikaan. On mielenkiintoista nähdä, miten asia tulee olemaan puolustukseltaan kevyttä Norwichia vastaan. Siinä kun isännät joutuvat tiivistämään puolustustaan välttääkseen katastrofin, vieraat joutuvat miettimään tehojaan ylöspäin.

Vetosuositus

Norwich lähtee otteluun suosikkina ja tämä on hinnoiteltu oikein vetomarkkinoilla. Lähden tässä korskeasti maalintekovetojen puolelle. Kunnon jalkapalloromantikkona uskon ja toivon Pukki-Partyn jatkuvan lauantaina! Pukin pistot puolustuslinjan taakse ovat myrkyllisiä ja miehen viimeistelyt äärimmäisen tarkkoja. Vetosuositus on Teemu Pukki tekee maalin kertoimella 2,35.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Norwich – Newcastle ja kohteeseen veto ”Teemu Pukki tekee maalin”. Jos Pukki tekee maalin, saat 235 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Pukki ei tee maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

Kertoimet ottelulleNorwich City - Newcastle United17.08.2019