Päättyykö Juventuksen voittokulku viimein? ”Inter vahvistui Lukakulla ja Conte valmentajana”

© Kuva: Getty Images

Juventus on voittanut Serie A:n mestaruuden peräti kahdeksana viime kautena perättäin.

Brescian riveihin siirtynyt Huuhkajamaalivahti Jesse Joronen odottaa innolla ensimmäistä kauttaan Serie A:ssa. 26-vuotias maalivahti uskoo, että tällä kaudella Juventus joutuu koville ja mestaruuden uusiminen tulee olemaan haastavaa.

– Veikkaan, että kolme tai neljä joukkuetta kärjessä tulee olemaan tosi kovia koko kauden. Juventus, Napoli ja Inter ovat tosi kovia. Miksei AC Milan ja Romakin. Inter vahvistui Lukakulla ja Conte valmentajana. Tulee olemaan varmasti tosi kova tällä kaudella, Joronen arvioi SuomiFutis-sivustolle.

Juventuksen on arvioitu kompuroivan aiempinakin kausina, mutta niin vain Vanha Rouva on jyrännyt kevään ratkaisupelien lähetessä mestariksi. Joko tällä kaudella valta vaihtuu Italiassa?

– Sehän jää nähtäväksi, vaikea sitä ennakkoon on sanoa. En ole koskaan ollut veikkaajamiehiä, joten en lähde vetoa lyömään. Sen voin sanoa, että tulee tosi mielenkiintoinen kausi. Juventuksella on tosi kova joukkue. Valmentajat ja pelaajat kovassa liemessä keitettyjä. Muutkin joukkueet ovat vahvistuneet, joten kaikki mahdollista, Joronen pallottelee.

Serie A-kausi käynnistyy hallitsevan mestari Juventuksen ottelulla, kun se aloittaa kautensa lauantaina klo 19.00 Parman kotipesässä. Juventuksen kovimpana kilpailijana pidetty Internazionale avaa kautensa maanantaina kotiottelulla Lecceä vastaan.

Joni Ahokas

KUPSILLA KUUMAT PAIKAT KOTONA – MARKKINA ON SEKAISIN KUIN SEINÄKELLO!