PSG-johtaja kiisti puheet Neymarin eristämisestä: ”Virheitä hän on tehnyt”

© Kuva: Getty Images

Brassitähti Neymarin uskotaan vahvasti olevan jälleen vaihtamassa maisemaa. Neymarin pelipaidat on muun muassa poistettu PSG:n fanimyymäläistä, ja jo viikkoja velloneet huhut vievät taituria joko Barcelonaan tai Real Madridiin.

Ratkaisu ei kuitenkaan tunnu vieläkään olevan lähellä, vaan neuvoteltavaa yhä on. Sen, että Neymar olisi eristetty PSG:n harjoitusten ulkopuolelle, seuran tuore urheilujohtaja Leonardo kiistää.

– Neymarin tulevaisuudesta käydään keskusteluja, kuten tiedättekin, mutta edistystä ei ole tapahtunut, Leonardo totesi RMC Sportin haastattelussa.

– Se, että Neymar olisi eristetty harjoituksista ryhmän ulkopuolelle, ei ole totta. Hän noudattaa omaa henkilökohtaista kuntoutusohjelmaansa. Hän on Paris Saint-Germainin pelaaja, emmekä saa unohtaa, että hänellä on vielä kolme vuotta sopimusta jäljellä. Meidän täytyy analysoida ja järjestää kaikki, ennen kuin hän voi taas pelata.

Leonardo myöntää, että hänen 27-vuotiaan maanmiehensä aika seurassa on ollut ajoittain hankalaa, mutta puhuu mieluummin valoisista puolista.

– Neymar on tehnyt virheitä. Tiedättehän, etten tuntenut häntä etukäteen. Ajan myötä olen kuitenkin tutustunut häneen. Olen rehellisesti sitä mieltä, että hän on hyvä poika, jolla on todella hyvä sydän. Kentällä hän on poikkeuksellisen hyvä pelaaja, Leonardo jatkaa.

Neymarin jalkavamma on urheilujohtajan mukaan jo historiaa, sillä häntä ovat hoitaneet ”maailman parhaat lääkärit ja kirurgit”.

Lähde: Transfermarkt


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.