PSG-luotsi haluaa peluuttaa Neymaria viikonloppuna – päätös ei ole hänen käsissään

© Kuva: Getty Images

27-vuotias Neymar ei ole vielä futiskautta 2019-2020 aloittanut, ja kesän Copa Américakin jäi väliin loukkaantumisen takia. Viime aikoina Neymar on totuttu näkemään lähes yksinomaan siirtohuhuissa ja otsikoissa, eikä lainkaan kentällä.

Nyt Paris Saint-Germainin valmentaja Thomas Tuchel suunnittelee kuitenkin Neymarin peluuttamista tulevan sunnuntain sarjaottelussa Toulousea vastaan. Ottelu PSG-Toulouse alkaa Suomen aikaa kello 22. Tuchelin suunnitelmista kertoo brasilialainen UOL.

Se, pelaako Neymar sunnuntaina vai ei, ei riipu kuitenkaan yksi Tuchelista. Saksalaisvalmentaja tuntuu olevan lähes ainoa, joka yhä luottaa Neymariin, sillä brassitaituri on ajautunut kannattajien epäsuosioon ja seurajohto harkitsee supertähden myymistä.

Siksi Tuchel ei itse päätäkään siitä, pelaako Neymar sunnuntaina vai ei. Seurapomo Nasser Al-Khelaïfilla ja urheilujohtaja Leonardolla on asiassa viimeinen sana, ja heidän uskotaan ratkaisevan asian viimeistään lauantaina. Todennäköisintä lienee, ettei Neymarin peluuttamista sallita. Loukkaantuminen heti ensimmäisessä ottelussa kuntoutusjakson jälkeen voisi käydä PSG:lle pahimmillaan todella kalliiksi, sillä se sammuttaisi luultavasti Real Madridin ja Barcelonan palavimman kiinnostuksen pelaajaa kohtaan.

Lähde: AS


Lunasta 50€ ilmainen live-veto Huuhkajien EM-avaukseen! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista ja tee talletus.
  2. Lyö vähintään 1€ 1×2-veto Suomelle Liechtensteinia vastaan.
  3. Suomen voittaessa saat 50€ ilmaisen livevedon Suomen ensimmäiseen EM-otteluun!