Brassitähti Neymarin seuraava siirto on kaiken järjen mukaan entistäkin lähellä toteutumistaan. Selkeä signaali tästä saadaan vierailemalla PSG:n fanituotemyymälässä. Alla olevalla videolla näkyy, kuinka PSG on vetänyt myymälästä pois käytännössä kaikki suurinta keulakuvaansa käsittelevät tuotteet. Ei Neymarin paitoja, ei julisteita, ei oikeastaan mitään. Nyt kauppaa tehdään Kylian Mbappélla ja kumppaneilla.

Football Tweet ⚽

@Football__Tweet
PSG's official club shop have now stopped selling Neymar merchandise as his return back to La Liga draws closer.

Viime päivinä on uutisoitu Real Madridin hamuavan Neymaria tosissaan riveihinsä. Näiden uutisten innoittamana Barcelonassa on aktivoiduttu oikein tosissaan Neymarin paluun toteuttamiseksi.

Barcelona ja Real Madrid ovat kisanneet Neymarista ennenkin. Nyt kenties merkittävin liike on Lionel Messin puuttuminen peliin. Marcan tietojen mukaan Messi soitti Neymarille ja pyysi tätä kieltäytymään Real Madridin houkutteluista ja tulemaan sen sijaan Barcelonaan.

Messi ja Neymar ovat hyviä ystäviä, ja muodostivat yhdessä Luis Suárezin kanssa huipputehokkaan trion Barcelonassa ennen kuin Neymar siirtyi PSG:hen kesällä 2017 hulppealla 222 miljoonan euron maailmanennätyssummalla.

Neymarin taivuttelun merkitystä ei voi lainkaan väheksyä, mutta tosiasia lienee kuitenkin, että PSG myisi tähtensä mieluummin Madridiin kuin Barcelonaan. Barcelona ja PSG ovat olleet napit vastakkain siirtomarkkinoilla jo useaan otteeseen, eikä näiden kahden keskinäisessä kaupankäynnissä juuri myönnytyksiä tehdä.

Barcelonan valtuuskunta, johon kuuluvat Javier Bordas, Eric Abidal ja André Cury, lensi tiistaiaamuna Pariisiin keskustellakseen PSG:n urheilujohtaja Leonardon kanssa siitä, missä Neymarin tilanteessa mennään. Tapaamisesta kertoi RAC1.

Lähde: Mundo Deportivo