PSG:n tähtihyökkääjä pyysi kannattajilta anteeksi: ”Minulla ei ole haluja lähteä”

© Kuva: Getty Images
Tottenham - Newcastle sunnuntaina! Käytä hyväksesi talletusbonus tai riskitön veto!

PSG:n tähtihyökkääjä Kylian Mbappé on pyytänyt seuran kannattajilta anteeksi selventämällä aiempia kommenttejaan ”uuden projektin” aloittamisesta. Mbappé kertoi toukokuun lopulla, että hänen uransa on tullut käännekohtaan, ja että hän haluaa lisää vastuuta PSG:ssä tai muualla.

– Tämä on minulle hyvin tärkeä hetki, sillä olen tullut urani käännekohtaan. Olen löytänyt täältä paljon, ja minusta tuntuu, että nyt voisi olla oikea hetki saada lisää vastuuta. Toivon, että se voisi olla Paris Saint-Germainissa, se olisi hienoa. Tai sitten kenties muualla uuden projektin kanssa, ranskalaishyökkääjä vihjasi Ranskan jalkapalloilun palkintogaalassa.

20-vuotias laitahyökkääjä on kuitenkin kieltänyt lähtöhalunsa ja kertonut olleensa vain epäselvä.

– Minulla ei ole haluja lähteä. Kommenttini [palkintogaalassa] olivat epäselviä. Vain päävalmentaja, seurapresidentti ja minä tiesimme mistä minä puhuin. Se ei ollut oikea aika tai paikka puhua siitä, ja haluan pyytää sitä anteeksi, Mbappé kertoi GFFN:lle.

Mbappé ei myöskään halua Barcelonaan yhdistetyn Neymarin lähtevän seurasta tänä kesänä.

– Haluan Neymarin jäävän luoksemme. En halua hänen lähtevän. Olen sanonut tästä hänelle. Meidän välimme ovat todella hyvässä kunnossa.

Tottenham - Newcastle sunnuntaina! Käytä hyväksesi talletusbonus tai riskitön veto!
Edellinen artikkeliVahvistus: Ilves teki huippuhankinnan – maajoukkuepuolustaja Janne Saksela siirtyy Tampereelle
Seuraava artikkeliLehti: Lassi Lappalainen saamassa Barcelonan entisen huippulupauksen seurakaverikseen