Rigan päävalmentaja uskoo HJK:n olevan vahvoilla kotiyleisönsä edessä: ”Tekonurmi ei kuitenkaan ole ongelma”

© Kuva: Juha Tamminen

HJK lähtee tavoittelemaan paikkaansa Eurooppa-liigan viimeiseltä karsintakierrokselta, kun se kohtaa latvialaisen Riga FC:n tänään Töölössä.

Otteluun lähdetään 1-1-tasatilanteesta, HJK:n vierasmaaliedulla. Helsinkiläisille riittäisi täten maaliton tasapeli jatkopaikan varmistamiseksi.

Latvialaisseuran päävalmentaja Mikhail Konev odottaa taas tiukkaa kamppailua joukkueiden välillä.

– Kyseessä tulee olemaan kova ottelu. Kummallakin joukkueella on vielä hyvä tilaisuus selviytyä seuraavalle kierroksella. Teemme parhaamme voittaaksemme tämän pelin, Konev kertoi seuran virallisilla nettisivuilla.

Konev uskoo, että HJK tulee olemaan vahvoilla kotiyleisönsä edessä. Telia 5G Areenan tekonurmialustasta ei kuitenkaan ole merkittävää hyötyä veikkausliigaseuralle, sillä kenttäpohja on tuttu myös Rigan miehistölle.

– Olen katsonut HJK:n useita sarjaotteluita. Heidän omien kannattajiensa edessä suomalaiset pitävät enemmän palloa, luovat maalipaikkoja ja pelaavat yleisestikin hyökkäävämmin.

– Tekonurmialusta ei tule olemaan meille ongelma, koska harjoittelemme ja pelaamme samalla alustalla aina talvisin ja keväisin. Odotan useiden kannattajien saapuvan stadiumille luomaan hyvän ilmapiirin, Konev jatkoi.

Riga FC kertoo myös nettisivuillaan, että noin 25 latvialaisseuran ”intohimoisinta” kannattajaa saapuu paikan päälle torstai-illan kamppailuun.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.