Hyökkääjäkolossi Romelu Lukaku rakastaa debyyttejä. 26-vuotias belgialainen pelasi maanantai-iltana ensimmäisen ottelunsa Serie A:ssa, ja onnistui välittömästi maalinteossa. Lukaku oli maalannut ensimmäisessä ottelussaan aiemmin myös West Bromwichin, Evertonin ja Manchester Unitedin paidassa.

Lukakun seura Internazionale kukisti sarjanousija Leccen tylysti 4-0. Lukakun ohella nimensä maalitilastoon saivat Stefano Sensi, Marcelo Brozovic ja Antonio Candreva.

Lukakun onnistuneesta iltapuhteesta kertoo sekin, että hän myös loi ottelussa neljä maalipaikkaa muille – enemmän, kuin kukaan toinen pelaaja.

Squawka

@Squawka
Romelu Lukaku has now scored on his league debut for each of his last four clubs:

✓ West Brom
✓ Everton
✓ Man Utd
✓ Inter Milan

He doesn't take long to get started. 🔵⚫️

Squawka

@Squawka

Squawka

@Squawka
Five things @iammoallim learned as Antonio Conte marks his return to Serie A with a 4-0 win - sqwk.at/Inter40Lecce

Romelu Lukaku 💙🖤 debuts.
Romelu Lukaku created more chances (4) vs. Lecce than any other player Inter Milan during his debut for the club.

And he got himself on the scoresheet. 😏

Myös Interin uusi valmentaja Antonio Conte oli otettu Lukakun esityksestä debyyttiottelussa.

– Lukaku astui Inter-maailmaan parhaalla mahdollisella tavalla, suurella nöyryydellä, Conte totesi DAZN:n haastattelussa.

[readmore from=Lukaku-Romelu]

– Hän on lempeä jättiläinen, jolla on aina hymy huulillaan. Hän on valmis tekemään töitä joukkueen eteen ja on aina pelikaverien käytettävissä.

– Haluan lisäksi korostaa, että myös Lautaro Mártinez pelasi erittäin hyvin, ja kehut ansaitsee joka ikinen. Tämä oli vasta ensimmäinen peli, joten voimme juhlia keskiyöhön asti. Huomisesta alkaen meidän pitää kuitenkin alkaa ajatella seuraavaa ottelua Cagliaria vastaan, Conte muistutti.

Lähde: Goal