Ryöstö, rattijuopumus ja rutikuiva jakso kentällä – seura vapautti hyökkääjän kolme vuotta ajoissa

© Kuva: Getty Images
Lontoon klassinen derby Chelsea - Tottenham! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!

Muutamia vuosia sitten todella kovassa huudossa ollut hyökkääjä Saido Berahino on tätä nykyä vailla seuraa. Englannin Mestaruussarjan Stoke City ilmoitti keskiviikkona hyvin lyhyesti, että 26-vuotias on vapautettu sopimuksestaan.

Tammikuussa 2017 lähes 14 miljoonan euron kaupassa West Bromwichista siirtynyt kärkimies edusti Pottersia viimeksi helmikuussa. Hänen viisivuotisesta sopimuksestaan oli jäljellä vielä kolme vuotta. Berahino ehti pelata Stokessa 56 ottelua, joissa onnistui maalinteossa vain viidesti.

Englantia nuorisomaajoukkuetasoilla edustanut, A-maajoukkueekseen Burundin valinnut pelaaja on ollut ongelmissa jo pitkään. Helmikuussa hänen autonsa pysäytettiin Lontoossa, ja Berahinon veressä todettiin olleen yli kolme kertaa sallitun määrän verran alkoholia.

Rattijuopumuspidätys tapahtui vain hetkeä sen jälkeen, kun pelaaja oli ryöstetty. Tämän ei kuitenkaan katsottu olleen hengenvaarassa. Berahinon tyttöystävä oli toiminut auton kuljettajana ennen ryöstöä, ja oikeus katsoi, että näin olisi pitänyt olla myös sen jälkeen. Berahino oltiin todettu syylliseksi päihtyneenä ajamiseen myös vuonna 2015.

Nyt vaille seuraa jäänyt hyökkääjä on pelannut Englannissa yhteensä 249 ammattilaisottelua, ja tehnyt niissä 72 maalia.

Lähde: BBC


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Lontoon klassinen derby Chelsea - Tottenham! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!