Championship
Stoke – QPR
Lauantai 03.08. klo 17:00

Pääosa Championshipin avauskierroksesta pelataan lauantaina. Sarja tulee olemaan läpi kauden tällä palstalla aktiivisessa seurannassa, sillä Valioliigan ohella myös Englannin toinen sarjataso on Suomessa vahvan kiinnostuksen kohteena. Lauantain tipsi tulee ottelusta, jonka molemmat joukkueet ovat tuttuja jo vuosikymmenten ajan suomalaisille vakioveikkaajille ja vedonlyöjille.

Stokella oli viime kaudella odotuksia nousun suhteen, mutta se pelasi todella tasapaksun kauden. Joukkuetta on vahvistettu kautta linjan ja sen materiaali näyttää ennen kautta todella hyvältä: suuremmilta menetyksiltä on vältytty. Jos joukkue pelaa potentiaalinsa mukaan, odotettavissa on tällä kerralla iloisempi kausi. Manageri Nathan Jonesin tehtävä on saada joukkueen tehot esiin.

Queens Park Rangersin suhteen odotukset ovat paljon maltillisemmat. Joukkue ei ole tehnyt siirtomarkkinoilla profiilihankintoja, vaan joukkueessa on ennemminkin nuorta potentiaalia. Mihin asti tämä riittää, jää nähtäväksi. Itse pidän Ärriä yhtenä putoajakandidaateista, vaikka Mark Warburton onkin pätevä manageri. Etenkin hyökkäyspään materiaali vaikuttaa melko vaatimattomalta. Stoken vieraana Ärrät on heti kovassa paikassa.

Vetosuositus

Ensimmäiset kierrokset voivat olla vielä mystiikkaa, mutta olen tässä ottelussa ehdottomasti isäntien kyydissä. Stoke on sen verran luokkaisampi nippu, että vetosuositukseni on Stoke voittaa ottelun kertoimella 1,80.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Stoke – QPR ja kohteeseen veto ”Stoke voittaa ottelun”. Jos Stoke voittaa ottelun, saat 180 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai QPR voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]