Suomalaiskärjellä mielenkiintoinen tilanne Mestaruussarjassa – rooli kasvamassa?

© Kuva: Getty Images

Brentford myi keskiviikkona ykköskärkensä Neil Maupayn Brightoniin noin 20 miljoonalla eurolla.

Seura ei kuitenkaan hankkinut maalitykilleen korvaajaa. Sky Sportsin mukaan Brentford yritti korvata Maupayn Charltonin Lyle Taylorilla, Amiensin Samman Ghoddosilla ja Baselin Albian Ajetilla, mutta yksikään kolmikosta ei saapunut Brentfordiin.

Maupay ampui Brentfordille viime kaudella yhteensä 28 maalia.

Se on lähtökohtaisesti loistava uutinen Brentfordin Marcus Forssille. 20-vuotias suomalaiskärki saa siten todennäköisesti enemmän roolia, ja turkulaislähtöisen Forssin rooli kasvanee kauden mittaan. Forss pelasi Mestaruussarjan avauskierroksella 26 minuuttia.

Forss pelasi viime kaudella yhdeksässä edustusjoukkueen ottelussa, joissa syntyi kaksi maalia.