Suomalaisvahdille maineikas pelikaveri? Kotikaupungin seura taistelee kynsin hampain Mario Balotellista

© Kuva: Getty Images
Championshipissä Fulhamilla on nousu mielessä! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Maineikas italialaishyökkääjä Mario Balotelli on ehtinyt edustaa ammattilaisuransa aikana kahta seuraa Italiassa, kahta Englannissa ja kahta Ranskassa. Viime kaudella hän edusti Ligue 1:n Marseillea, mutta koska sopimusta ei jatkettu, on ”Super-Mario” jälleen vapaa agentti.

29-vuotiaan Balotellin uudesta osoitteesta on liikkunut kesän aikana paljon huhuja, mutta ratkaisua ei ole vielä saatu. Yhtenä varteenotettava vaihtoehtona on pidetty brasilialaista Flamengoa, joka on tiettävästi tarjonnut Balotellille kolmen miljoonan euron vuosipalkkaa, ja bonukset päälle. Flamengon seurajohdon edustajat ovat tiettävästi lentäneet Milanoon keskustellakseen sopimuksesta Balotellin agentin Mino Raiolan kanssa.

Varteenotettavimman kilpailijan Flamengo on saanut kuitenkin Serie A:han nousseesta Bresciasta. Brescia olisi Balotellilta hyvin nostalginen ja tunteikas seuravalinta, sillä vaikka hyökkääjä syntyikin Sisilian saarella Palermossa, hän vietti lähes koko lapsuutensa juuri Bresciassa.

Calciomercaton mukaan Brescia tarjoaa Balotellille miljoonan euron vuosipalkkaa. Ansiot voisivat kuitenkin nousta tiettyjen bonuspykälien täyttyessä kolmeen miljoonaan euroon. Nämä pykälät ovat kytkettyjä maali- ja ottelumääriin sekä Serie A:ssa säilymiseen.

Sarjanousijan mittapuulla palkkatarjous on todella suuri, mutta puheenjohtaja Massimo Cellino haluaa tosissaan tuoda Balotellin kotiin. Balotellin perhe asuu edelleen Bresciassa.

Brescian riveihin siirtyi tänä kesänä myös Suomen A-maajoukkuemaalivahti Jesse Joronen.

Lähde: Football-Italia


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Championshipissä Fulhamilla on nousu mielessä! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!