© Kuva: Getty Images

Torino – Sassuolo: Henget auki

Serie A
Torino – Sassuolo
Sunnuntai 25.08. klo 21:45

Sunnuntaina Serie A jatkuu kiivaana ja kotimaan kauden aloittaa myös kesän Eurooppa-Liigan karsintaa jyystänyt Torino. Se saa vastaansa viime kaudella keskikastiin yltäneen Sassuolon, joka on uudistunut kesän aikana melko voimakkaasti. Torino on ennakkoon joukkueista vahvempi ja saanut taatusti Euroopassa henget auki, mutta riittääkö se sunnuntaina? Unibet TV on tässäkin ottelussa mukana suoralla striimillä.

Torinon taival kohti Eurooppa-Liigan lohkopelejä sai kovan iskun torstaina, kun Wolves kävi voittamassa ensimmäisen osaottelun 2-3. Ensi viikon vieraspellin jäi siis kova homma ja tässä välissä alkaa vielä kotimaan sarjakausikin. Torinon voi odottaa sijoittuvan parempaan puoliskoon sarjassa ja sillä on vieraisiin nähden luokkaetua. Viime kauden loppupuolella Torino voitti vastaavan ottelun 3-2. Iago Falque lienee sunnuntainkin ottelusta poissa.

Sassuolo on sijoittunut kaksi kertaa peräkkäin sarjassa 11. sijalle ja aika lähelle sitä ennustetaan loppusijoituksen menevän tulevallakin kaudella. Joukkue koki pahoja menetyksiä kesällä, mutta esim. Fransesco Caputon lisääminen hyökkäysrosteriin luo uskoa tulevaisuuteen. Roberto De Zerbin pallonhallintapeli on mielenkiintoista katsottavaa ja on jännä nähdä, millainen pelin kuvasta muodostuu. Fransesco Magnanelli ja Domenico Berardi ovat pelikiellossa.

Vetosuositus

Tässä ottelussa odotan molempien joukkueiden pääsevän maalintekotonteille mukavasti ja tämä tietää myös maaleja. Runsasmaalisuus on minun pahveissani hieman todennäköisempää ja tähän sipaistaan kevyenä vetosuosituksena Ottelussa yli 2.5 maalia kertoimella 2,00.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö veto otteluun Torino – Sassuolo ja kohteeseen veto ”Ottelussa yli 2.5 maalia”. Jos ottelussa tehdään vähintään kolme maalia, saat 200 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelun maalimäärä jää enintään kahteen, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

 

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

Unibet TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi Serie A:n otteluja, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

Tämänn lisäksi näet myös esimerkiksi La Ligan, Ranskan Ligue 1:n, Championshipin, MLS:n, Bundesligan ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi jääkiekon MM-kisat, tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät Unibet TV:tä.

Katso illan peli ja huippu-urheilua ilmaiseksi tästä!

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.