Valmentajan puheet kurinpitokäsittelyyn – loukkasiko enemmän tuomaria vai vaimoaan?

© Kuva: Getty Images

Saksan jalkapalloliiton kurinpitovaliokunta on ottanut käsittelyyn Bundesliigasta viime keväänä pudonneen VfB Stuttgartin päävalmentajan Tim Walterin räväkät puheet. Walter antoi erotuomari Felix Zwayerille kitkerää palautetta perjantaisen ottelun jälkeen, mutta varsin omaperäiseen tapaan. Stuttgart jäi maalittomaan tasapeliin Erzgebirge Auen vieraana.

– Luulin, että vaimoni toimii pelin tuomarina. Hänkin on aina niiden puolella, joilla on kauneimmat pelipaidat, Walter lohkaisi lehdistötilaisuudessa.

Erikseen Walter nosti esille vielä yhden tilanteen, jossa hänen mielestään Stuttgartin Nicolas Gonzálezia rikottiin rangaistusalueella. Pilli ei kuitenkaan soinut, eikä rankkaria myönnetty sen jälkeenkään, kun Zwayer oli keskustellut videotuomarin kanssa.

– Kukaan ei tiedä, mitä videokellarissa tehdään. Ehkä hän mutusti taas voileipäänsä, Walter pähkäili.

Walter on nyt velvoitettu antamaan lausuntonsa jalkapalloliiton kurinpitovaliokunnalle. Lauantain harjoitusten jälkeen hän ei kuitenkaan myöntänyt tehneensä mitään väärää.

– Jos en saa enää sanoa mielipidettäni, niin lopetan mieluummin. En ole loukannut ketään, sehän oli vain inhimillistä. Minusta on normaalia ilmaista tyytymättömyytensä, 43-vuotias Walter totesi.

Seuran taholta Walteria ei tulla rankaisemaan.

Lähteet: Süddeutsche Zeitung ja Sport1


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.