Belgian maajoukkueluotsi syyttää englantilaisia Romelu Lukakun aliarvostamisesta: ”Syy on hyvin selvä”

© Kuva: Getty Images
Jatkaako SJK voittoputkeaan lahtelaisten kustannuksella? Käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Belgian maajoukkuevalmentaja Roberto Martínez uskoo, ettei Romelu Lukaku saanut tarpeeksi arvostusta pelatessaan Englannissa. 26-vuotias hyökkääjätähti jätti elokuussa Manchester Unitedin ja siirtyi Italian Serie A:han Internazionaleen.

Lukaku oli pelannut Valioliigasta vuodesta 2011 lähtien. Belgialainen ehti edustaa Englannissa Unitedin lisäksi Chelseaa, Evertonia sekä lainalla West Bromwich Albionia.

– Romelua ei ole arvostettu suurimmilta osin hänen pelatessaan Britanniassa. Syy on hyvin selvä. Kaikki analysoivat niitä ominaisuuksia, joita häneltä ei ysipaikalle löydy, Martínez kritisoi Daily Mailille.

– Jokainen sanoo, kuinka hänen ensikosketuksensa tulisi parantua ja hänen pitäisi olla vahvempi ilmassa tai että hänen täytyisi tehdä enemmän tilaa.

– He kuitenkin unohtavat, että hän on uskomaton maalintekijä. Katsokaa hänen tilastojaan. Hän on yksi ikäluokkansa merkittävimpiä maalintekijöitä.

Lukaku viimeisteli 252 pelaamansa valioliigaotteluun 113 maalia. Belgian maajoukkueessa osumia on kertynyt 81 peliin 48 kappaletta.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Jatkaako SJK voittoputkeaan lahtelaisten kustannuksella? Käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!