Belgian maajoukkueluotsi syyttää englantilaisia Romelu Lukakun aliarvostamisesta: ”Syy on hyvin selvä”

© Kuva: Getty Images
Villa - Hammers maanantaina! Lunasta mojova talletusbonus!

Belgian maajoukkuevalmentaja Roberto Martínez uskoo, ettei Romelu Lukaku saanut tarpeeksi arvostusta pelatessaan Englannissa. 26-vuotias hyökkääjätähti jätti elokuussa Manchester Unitedin ja siirtyi Italian Serie A:han Internazionaleen.

Lukaku oli pelannut Valioliigasta vuodesta 2011 lähtien. Belgialainen ehti edustaa Englannissa Unitedin lisäksi Chelseaa, Evertonia sekä lainalla West Bromwich Albionia.

– Romelua ei ole arvostettu suurimmilta osin hänen pelatessaan Britanniassa. Syy on hyvin selvä. Kaikki analysoivat niitä ominaisuuksia, joita häneltä ei ysipaikalle löydy, Martínez kritisoi Daily Mailille.

– Jokainen sanoo, kuinka hänen ensikosketuksensa tulisi parantua ja hänen pitäisi olla vahvempi ilmassa tai että hänen täytyisi tehdä enemmän tilaa.

– He kuitenkin unohtavat, että hän on uskomaton maalintekijä. Katsokaa hänen tilastojaan. Hän on yksi ikäluokkansa merkittävimpiä maalintekijöitä.

Lukaku viimeisteli 252 pelaamansa valioliigaotteluun 113 maalia. Belgian maajoukkueessa osumia on kertynyt 81 peliin 48 kappaletta.

» Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!

Villa - Hammers maanantaina! Lunasta mojova talletusbonus!
Edellinen artikkeliIFK Mariehamn -vahti manasi Yle Urheilulle poikkeuksellisen surkeita rangaistuspotkutilastoja: ”Jos minun täytyy alkaa niitä kohta ampumaan”
Seuraava artikkeliHJK-fanit runtelivat somessa seuraansa ärhäkkäästi: ”Jos on löysä, on löysä”