Cristiano Ronaldo avautui köyhästä lapsuudestaan – haluaa löytää häntä auttaneen McDonaldsin työntekijän

© Kuva: Getty Images

Cristiano Ronaldo käväisi hiljattain Good Morning Britainin haastattelussa.

34-vuotias Ronaldo kertoi haastattelussa muun muassa nuoruudestaan Sportingin junioriakatemiassa. Ronaldo muutti Madeiralta yksin 12-vuotiaana Portugalin pääkaupunkiin Lissaboniin päästäkseen Sportingin akatemiaan.

Ronaldon mukaan akatemiassa olleilla lapsilla ei ollut juurikaan rahaa ja paikallisen McDonaldsin työntekijä auttoi nuoria antaessaan heille ilmaisia hampurilaisia.

– Olin 12-vuotias, eikä minulla ollut rahaa. Asuin muiden ikäisteni pelaajien kanssa, jotka olivat tulleet Lissaboniin eri puolilta Portugalia. Minulla oli vaikeaa, sillä perheeni jäi Madeiralle, Ronaldo muisteli.

– Muistan, että Lissabonissa asuntolamme lähellä oli yksi McDonalds. Kävimme siellä aina pyytämässä ylijääneitä hampurilaisia, joita saimme ilmaiseksi. Siellä oli töissä Edna-niminen rouva ja pari muuta, jotka aina auttoivat meitä. Toivon tämän auttavan minua löytämään heidät. Haluan kutsua heidät syömään kanssani Torinoon tai Lissaboniin. En unohda heitä koskaan.