Diego Simeone tietää sekä Atléticon että Juventuksen tarvitsevan aikaa – yhteen asiaan on kuitenkin turha taktisesti valmistautua

© Kuva: Getty Images

Atlético Madrid ja Juventus kohtaavat toisensa keskiviikkoiltana Wanda Metropolitanolla. Isäntien valmentaja Diego Simeone puhui sekä itsensä, että vastaparinsa Maurizio Sarrin ajan tarpeesta joukkueensa kanssa.

Massimiliano Allegri oli Juvessa viisi vuotta, Sarri on ollut siellä nyt kaksi kuukautta. Sopeutuminen vie aikaa, ja se pätee myös meihin. Joukkueessamme on paljon uusia kasvoja, eikä osalla heistä ole vielä kokemusta Mestarien liigasta. Opetamme heitä kaikin tavoin, mutta sanat ja harjoitukset eivät ole sama kuin kokemus näistä otteluista.

Simeone sanoo käyneensä läpi edellisiä otteluita Juventusta vastaan, mutta monien asioiden olevan nyt toisin.

– Tänään nähdään paljon samoja pelaajia kentällä, mutta Sarrin peli ei ole samanlaista kuin Allegrin. Juven vahvuudet ovat kuitenkin tallella, ja meidän vastuullemme jää ohjata peli haluamillemme urille.

Vanhan vihollisen varalle on argentiinalaisen mukaan turha punoa juonia.

Cristiano Ronaldo on maalieläin. On hyödytöntä valmistella taktiikkaa hänen suhteensa, sillä hän on aina boksin läheisyydessä vaarallinen, ja jännitteitä luova.

Lähde: Football Italia


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.