FC Lahti iski salaman lailla – rymisteli minuutissa rinnalle ja ohi Veikkausliigassa

© Kuva: Juha Tamminen
Championshipissä Fulhamilla on nousu mielessä! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Perjantain ainoa veikkausliigaottelu pelattiin Vaasassa, kun VPS ja FC Lahti iskivät yhteen alemman loppusarjan kamppailussa.

FC Lahti vei pisteet lopulta mukaansa kahdella nopealla osumalla luvuin 2-1 ja vaikeutti entisestään VPS:n unelmaa suorasta säilymisestä.

Ottelun ensimmäisen maalin teki juuri ennen taukoa Konstantinos Stavrothanasopoulos, jolle osuma oli ensimmäinen VPS:n paidassa. Hän sai keskityksen oikealta laidalta Alain Ebwelleltä ja ohjasi pallon maalin edustalta verkkoon.

VPS oli kiinni täydessä pistepotissa aina viimeiselle vartille saakka, kunnes vieraat nousivat tasoihin Altin Zeqirin osumalla. 19-vuotias Zeqiri leikkasi sisään boksiin ja ohitti isäntien Martin Kompallan.

Seuraavaa osumaa ei pitänyt odottaa kuin minuutin verran. FC Lahti teki ottelun voittomaalin nimittäin seuraavasta hyökkäyksestä ja maali oli identtinen ensimmäiseen verrattuna – tällä kertaa tekijänä oli kuitenkin Josu. Josu leikkasi Zeqirin tapaan sisään boksiin laidalta ja laukoi samankaltaisella laukauksella täyden pistepotin Lahteen.

FC Lahti johtaa alempaa loppusarjaa viiden pisteen erolla HIFK:hon, jolla on yksi ottelu vähemmän pelattuna.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Championshipissä Fulhamilla on nousu mielessä! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!