Haka ei olekaan voittamaton – TPS otti pisteet nousun varmistaneilta valkeakoskelaisilta

© Kuva: Juha Tamminen
Hradecky kovassa paikassa Bayernia vastaan! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Valkeakosken Haka on varmistanut suoran nousun Veikkausliigaan, mutta tappioitta Haka ei Ykkösen kauden loppuun saakka selvinnyt. Kakkossijan ja liigakarsijan paikan varmistanut TPS kukisti Hakan Valkeakoskella 2−1.

Kärkikamppailussa käytiin taistelua maalintekijätilaston voitosta. Pörssikärjessä oleva Salomo Ojala vastasi Hakan maalista ja nosti maalimääränsä jo kahteenkymmeneen. TPS:n molemmat osumat iski Eliécer Espinosa, jolla on nyt kasassa 17 maalia.

Molemmat joukkueet ovat olleet Ykkösessä muihin nähden ylivoimaisia. Siinä missä Hakalle tappio oli ensimmäinen, on TPS kompastunut neljästi. Hakalla on 24 pelin jälkeen 65 pistettä ja TPS:llä 52. Vertailun vuoksi sarjakolmonen FF Jaro on kerännyt 36 pistettä.

Hradecky kovassa paikassa Bayernia vastaan! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!