Napolin laitahyökkääjä ja kapteeni Lorenzo Insigne ei pysty pelaamaan tällä viikolla Italian maajoukkueen kanssa EM-karsintaotteluissa Armeniaa ja Suomea vastaan.

Insigne, 28, oli valittu maajoukkuevalmentaja Roberto Mancinin alkuperäiseen ryhmään, mutta hän joutui palaamaan kotiin pohjevamman takia.

Aiemmin Italian joukkueesta jättäytyivät loukkaantumisten takia sivuun jo Juventuksen toppari Giorgio Chiellini ja laitapuolustaja Mattia De Sciglio sekä AS Roman keskikenttäpelaaja Bryan Cristante.

Loukkaantuneiden tilalle on nostettu Lazion toppari Franco Acerbi, Internazionalen laitapuolustaja Danilo D’Ambrosio, Freiburgin laitahyökkääjä Vincenzo Grifo ja Brescian keskikenttäpelaaja Sandro Tonali, joka on Huuhkajien maalivahdin Jesse Jorosen seurakaveri.

Suomi pelaa Italiaa vastaan ensi sunnuntaina Ratinan stadionilla Tampereella. Italia on maajoukkuetauolle lähdettäessä EM-karsintalohko J:n piikkipaikalla voitettua kaikki neljä otteluaan. Suomi on lohkon toisella sijalla, kolme pistettä perässä Italiaa.

Lähde: Italian jalkapalloliitto FIGC