IS: Suomalaiselle jalkapalloilulle lupaavia tietoja – Jari Litmasen Ly-vaimo kertoo perheen arjesta: ”He tykkäävät urheilla”

© Kuva: Pasi Heikkilä

Jari Litmasen vaimo Ly Jürgenson-Litmanen kertoo Ilta-Sanomien jutussa, millaista perheen arki Virossa on. Pariskunnalla on kaksi poikaa, 13-vuotias Bruno ja 12-vuotias Caro. Jürgenson-Litmasen sanojen perusteella suomalaiset urheilujännärit voivat odottaa lasten tulevaisuutta mielenkiinnolla.

− Bruno ja Caro eivät todellakaan vietä paljonkaan aikaa tietokoneiden tai älylaitteiden parissa. He tykkäävät urheilla, Ly-äiti kertoo.

Pojilla on samoja geenejä kuin Jari-isällä, joten ehkä tulevaisuudessa suurilla jalkapallokentillä kirmaa uusia Litmasia. Suomen kaikkien aikojen pelaajan ura on jo ohi, joten perheen elämä on nykyään erilaista. Vaimo puhuukin hyvin avoimesti miehestään perheenisänä.

− Jari on aina ollut lapsillemme sataprosenttisesti läsnä ja hän on loistava ja kiva isä. Olemme myös hyvin perhekeskeisiä ja elämämme pyörii lasten ympärillä.

Ly Jürgenson-Litmanen sanoo, että pojat ovat nyt sopivassa iässä siinä mielessä, että vanhemmat pystyvät lähtemään lyhyille matkoille kahdestaan.

Hän myös kertoo, että ”Litin” peliuran aikana mies vietti kaiken vapaa-ajan perheen kanssa. Nykyisin lapsia täytyy kuskata jalkapalloharjoituksiin. Treenit, ottelut ja koulunkäynti ovat iso osa lasten elämää.

− Olemme hyvin tarkkoja siitä, että illalla koko perhe syö yhdessä. Silloin keskustellaan päivän tapahtumista ja jutellaan kaikenlaista, Ly paljastaa.

Ly Jürgenson-Litmanen opiskelee yliopistossa terveysalaa, mutta perheen ehdoilla. Elämä Virossa on rauhallista ja mukavaa. Pari on ollut yhdessä 15 vuotta.

− Olen temperamenttinen ja Jari on se, joka tasoittaa polkuja. Hän on aivan ihana aviomies, Ly-vaimo kuvailee suhteen dynamiikkaa.

 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.