Kapteenin vastuun Italiaa vastaan ottaneella Lukas Hradeckylla hymy säilyi tappionkin jälkeen: ”Olinhan mä vähän amatööri”

© Kuva: Juha Tamminen
Leverkusen yrittää jatkoon Mestarien liigassa! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!

Huuhkajat-vahti Lukas Hradecky sai sunnuntain Italia-ottelussa ensimmäistä kertaa kapteeninvastuun karsintapelissä. 29-vuotias Bayer Leverkusen -kassari otti useita suuria torjuntoja, mutta Suomi joutui taipumaan täydessä Ratinassa 1-2-numeroin Azzurrille.

Uudessa roolissa riitti alkuun opeteltavaa. Varsinainen kapteeni Tim Sparv oli varoitustilin täyttymisen vuoksi pelikiellossa.

– Iso juttu ja olinhan mä vähän amatööri, kun unohdin sen viinin samantien sinne pukukoppiin. Kyllähän mä vähän kaffella tuossa olin tuon teikkauksen muun. Hyvä, että Timi (Sparv) tulee taas hoitamaan noita hommia, Hradecky vitsaili pelin jälkeen HUU TV:lle.

Suomi oli lähellä napata pisteen Italialta. Pelin ratkaisi 79. minuutilla Jorginhon rangaistuspotku, joka vihellettiin Sauli Väisäsen käsivirheestä.

Hradecky kuitenkin myönsi peliä suurilta osin hallinneen Azzurrin olleen parempi.

– Nyt kun ne ei antanut aikaa niin tila aika tiukkana tuossa. Jopa Glenillä (Kamara) tuli vähän kiire ja se kertoo paljon. Laatujoukkue. Ei me huonommalle hävitty.


Näin lunastat 50€ ilmaisen livevedon Mestarien liigaan! 

  1. Avaa tili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20€ ja lyö vähintään 1€ veto mihin tahansa kohteeseen, jossa kerroin on 1,50 tai suurempi.
  3. Saat heti 50€ arvoisen live-vedon!

Leverkusen yrittää jatkoon Mestarien liigassa! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!