Lukas Hradecky uskoo Cristiano Ronaldon olevan pelikunnossa ensi viikon kohtaamisessa – lauantaina vastassa joukkuetoveri Huuhkajista

© Kuva: Getty Images

Huuhkajien maalivahdin Jesse Jorosen edustama Brescia hävisi Italian Serie A:n ottelunsa tiistaina maan mahtiseuralle Juventukselle 1-2 kotikentällään.

Juventus pelasi ilman tähtipelaajaansa Cristiano Ronaldoa, joka oli sivussa loukkaantumisen takia.

Jorosen maajoukkuetoveri, saksalaisen Bayer Leverkusenin maalivahti Lukas Hradecky seurasi tiistai-illan kamppailua ja toivoi luonnollisesti ystävänsä Jorosen onnistumista tolppien välissä.

– Itse asiassa katsoin peliä ja laitoin Jessellekin viestiä, että nollaa se Ronaldo ensin, niin sitten minulla on helppo duuni ottaa se toinen nolla ensi viikolla. Juventus aika vaikeastikin voitti, mutta Brescia laittoi ihan hyvin hanttiin. Ehkä meillekin näytetään jotain tilanteita siitä pelistä ensi viikon palaverissa ennen peliä, Hradecky kertoi Suplan Bundes-Luke-podcastissaan.

Leverkusen ja Hradecky kohtaavat Juventuksen Torinossa pelattavassa Mestarien liigan lohkovaiheen ottelussa tiistaina 1.10. Suomen ykköstorjuja pitää todennäköisenä, että ”CR7” on silloin kehissä.

– Eiköhän se ”Crisu” meitä vastaan astele, Hradecky uskoi.

Ennen tuota ottelua Leverkusen kohtaa lauantaina Fredrik Jensenin edustaman Augsburgin Saksan Bundesliigassa.

Lauantain isäntäjoukkue Augsburg on aloittanut kauden maltillisesti. Sillä on viiden pelin jälkeen kasassa viisi pistettä eli viisi vähemmän kuin Leverkusenilla.

Leverkusen lähtee peliin puolestaan 2-0-voitto takataskussa. Se tuli viime lauantain kotipelissä Union Berlinistä.

– Siellä on ollut vähän tuulisempi kesä siltä kantilta, että siellä on ollut vähän halukkaita lähtijöitä seurasta ja muutama on lähtenyt. Ehkä vähän oli rauhatonta tuo kauden alku, Hradecky spekuloi.

– Nyt he ovat saaneet muutamia pisteitä ja taisivat voittaa Eintrachtin tuossa jossain kohtaa. Ei se ole koskaan helppo paikka pelata. Niitä on muutamia mestoja täällä, mihin ei hirveän mielellään matkusta. En tiedä onko ”Pikku” (Jensen) kunnossa, mutta kyllä laatua on joka joukkueessa Bungesliigassa.

Huuhkajien pelaajaryhmässä niin ikään mukana oleva Jensen, 22, on saanut peliaikaa vasta yhdessä tämän kauden ottelussa. Suomalainen oli vaihtopenkillä viime viikonlopun ottelussa Freiburgia vastaan.

– Olisi hyvä jatkaa taas pisteiden hankkimista. Viime vuonna voitimme keväällä 4-1. Samanlainen esitys, niin olen tyytyväinen, Hradecky sanoi.

Bundesliigan ottelu Augsburg-Leverkusen näkyy lauantaina 28.9. klo 16.25 alkaen Viasat Urheilu -kanavalla ja suoratoistopalvelu Viaplayssa.

KUPSILLA KUUMAT PAIKAT KOTONA – MARKKINA ON SEKAISIN KUIN SEINÄKELLO!