Manchester Unitedin hyökkääjäongelmat paheni entisestään – Rashford loukkaantui

© Kuva: Getty Images
Keskiviikkona Veikkausliigan tipsimatsina FC Lahti - SJK! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Manchester Unitedille tuli sunnuntaina lunta tupaan, kun joukkue hävisi West Hamille 2-0-lukemin. Tappion lisäksi joukkueen hyökkääjä Marcus Rashford jouduttiin ottamaan vaihtoon noin tunnin pelin jälkeen loukkaantumisen takia.

Kyseessä vaikutti olevan reisivamma, mutta tarkempaa tietoa ei ole vielä saatavilla. Tilanne on erittäin huolestuttava Man Unitedille, sillä Anthony Martial on jo loukkaantuneena, nuori Mason Greenwood on sairaana ja Alexis Sánchezista ja Romelu Lukakusta hankkiuduttiin eroon kesän siirtomarkkinoilla. Joukkueella ei siis ole tällä hetkellä yhtään keskushyökkääjää pelikunnossa.

West Hamia vastaan kärkeen nostettiin Jesse Lingard. Joukkue pelaa seuraavan ottelunsa keskiviikkona Rochdalea vastaan.

Keskiviikkona Veikkausliigan tipsimatsina FC Lahti - SJK! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!