Maurizio Sarrin äiti ei pitänyt poikansa siirrosta Juventukseen: ”Hän ei ollut yhtään iloinen”

© Kuva: Getty Images

Maurizio Sarrin mukaan hänen äitinsä ei ilahtunut hänen siirrostaan Juventuksen peräsimeen viime kesänä.

Sarri siirtyi kauden 2017-18 jälkeen Napolista Chelseaan, missä hän johdatti sinipaidat Eurooppa-liigan mestaruuteen ja takaisin Mestarien liigaan.

60-vuotias huippuvalmentaja kuitenkin jätti Chelsean vain yhden kauden jälkeen, korvatakseen Massimiliano Allegrin Juventuksessa.

Vietettyään peräti kolme vuotta Napolin peräsimessä, useat Partenopein kannattajat kritisoivat Sarria hänen päätöksestään siirtyä mestaruuskilpailija Juventuksen peräsimeen. Sarrin äiti kuulemma yhtyi näiden kannattajien mielipiteisiin.

– Hän ei ollut yhtään iloinen, sanotaanko nyt vaikka näin, Sarri kertoi hänen äidistään perjantain lehdistötilaisuudessa.

Sarrin mukaan hän on perheensä ainut jäsen joka ei kannata Fiorentinaa. Juventus vierailee tänään lauantaina Fiorentinan kotistadionilla Stadio Artemio Franchilla, tavoitellen kolmatta peräkkäistä voittoaan Serie A:ssa.

– Minun isoäitini asui 500 metrin päässä [Fiorentinan] stadionista, joten meidän perheemme oli täynnä omistautuneita Viola-faneja, minua lukuun ottamatta, koska kannatin Napolia.

– Minulla on paljon muistoja tältä stadionilta, mutta valitettavasti ainut jonka näen tällä hetkellä on niistä se viimeisin. Se, kun hävisin Scudetton täällä. Minun on nopeasti muutettava se uudeksi, positiiviseksi muistoksi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.