Mestarien liiga: Liverpoolin hyökkäystrio nollilla – PSG:ltä se puuttuu kokonaan!

© Kuva: Getty Images

Mestarien liigan lohkovaihe starttasi tiistaina, ja jatkuu keskiviikkoillan otteluilla.

Avausiltana koettiin muun muassa se, miten Liverpoolin hyökkäystrio Mohamed SalahRoberto FirminoSadio Mané nollataan. Tässä onnistui Carlo Ancelottin valmentama Napoli, sekä 22-vuotias, uransa ensimmäisen Mestarien liiga -ottelun pelannut maalivahti Alex Meret. Napoli voitti hallitsevan mestarin lopulta 2-0.

Tänään jättiläisten kohtaamisessa vastakkain asettuvat Paris Saint-Germain ja Real Madrid. Espanjalaisilla on viime kauden tapaan ollut omia ongelmiaan, mutta niin on nyt myös PSG:llä; joukkueelta puuttuu sen koko ykköshyökkäyskolmikko.

Neymarin pelikieltoa maanosan ykköskisassa lyhennettiin eilen, mutta tänään brasilialainen ei vielä kentälle pääse. Edinson Cavani ja Kylian Mbappé puolestaan ovat molemmat loukkaantuneina. Kentällä nähdäänkin mitä todennäköisimmin Internazionalesta lainalla oleva kohuhyökkääjä Mauro Icardi. Barcelonan akatemiassa kasvaneen argentiinalaisen näyttöhalut ovat varmasti melkoiset.