Napolin päävalmentaja järkyttyi: Viikonloppuna peli, pukukopit hirveässä kunnossa – ”Olen sanaton”

© Kuva: Getty Images

Napolin päävalmentaja Carlo Ancelotti on järkyttynyt siitä, missä kunnossa joukkueen kotikentän Stadio San Paolon pukukopit ovat.

Ancelottin ryhmä pelasi kauden kaksi ensimmäistä peliä vieraskentällä, koska San Paoloa remontoidaan parhaillaan.

Napoli isännöi Sampdoriaa Italian Serie A:ssa lauantaina ja Liverpoolia Mestarien liigassa ensi viikon tiistaina, mutta pukukoppien kunnostus on seuran mukaan vielä pahasti kesken.

Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen.

– Talon voi rakentaa kahdessa kuukaudessa, mutta he eivät kyenneet remontoimaan pukukoppeja, kommentoi Ancelotti Napolin tiedotteessa.

Napoli julkaisi tänään, torstaina, sosiaalisessa mediassa videon, jossa se esittelee keskeneräisiä pukukoppejaan. Videolla näkyy rakennustelineitä, maalipurkkeja lattialla, puuttuvia lavuaareja ja viimeistelemättömiä sähköpistokkeita.

– Olen nähnyt pukukoppien kunnon San Paololla. Olen sanaton. Hyväksyin seuran pyynnön pelata kaksi ensimmäistä peliä vieraskentällä, jotta (rakennus)työ voitaisiin viedä loppuun, kuten sovittiin, sanoi Ancelotti.

– Missä meidän pitäisi vaihtaa varusteemme otteluihin Sampdoriaa ja Liverpoolia vastaan. Olen järkyttynyt työtä johtavien ihmisten epäpätevyydestä.

– Miten kunta ja asiamiehet eivät noudata sovittuja velvoitteita? Se kertoo piittaamattomuudesta ja sitoumuksen puutteesta kaupungin joukkuetta kohtaan. Olen tyrmistynyt.

Arkkitehti Filomena Smiraglia ei voinut ymmärtää Ancelottin kommentteja.

– Napolin varapresidentti Edoardo de Laurentiis vieraili pukukopeissa ja kehui meitä tehdystä työstä työntekijöiden edessä, sanoi Smiraglia La Gazzetta dello Sportin mukaan.

Napoli kuitenkin kiisti, että de Laurentiis olisi kiittänyt Smiragliaa ja työntekijöitä.

Remonttia hoitaneen rakennusyhtio Tipiessen edustaja Carlo Perego vakuutteli, että Ancelottin ja muun Napolin väen ei tarvitse olla huolissaan.

– Emme ole myöhässä. Olemme jopa etuajassa sovitusta aikataulusta, sanoi Perego BBC:n mukaan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.