© Kuva: Getty Images

Norwich – Manchester City: Pukki ja kumppanit kovassa testissä

Valioliiga
Norwich – Manchester City
Lauantai 14.09. klo 19:30

Teemu Pukki on ehtinyt jo kerätä Valioliigassa kosolti glooriaa upeiden otteidensa ansiosta, mutta joukkueena Norwichilla on parannettavaa, jotta sarjapaikka saataisiin uusittua. Maaottelutauon jälkeinen ensimmäinen ottelu voisi toden totta olla helpompikin, sillä Carrow Roadille saapuu hallitseva mestari ja eräs maailman vahvimmista seurajoukkueista, Manchester City.

Daniel Farkea on kunnioitettava, sillä mies ei ole tuonut joukkuettaan Valioliigaan peruuttelemaan. Tämä on myös kostautunut, sillä jo aiemmin kritisoimani Kanarialintujen puolustus on ollut todella helteessä, eivätkä tämänhetkiset, hyvin mittavat loukkaantumiset auta tilannetta yhtään. Ennen taukoa Norwich kävi kylässä West Hamin luona, mutta hävisi ansaitusti 2-0. Kaikella todennäköisyydellä kyyti tulee olemaan Cityä vastaan vielä paljon kylmempää.

City on hallinnut kaikkia tähänastisia sarjaotteluitaan mielin määrin, mutta Tottenham onnistui tästä huolimatta ottamaan Pep Guardiolan suojateilta tasapelipisteen. City on tehnyt neljässä pelissä 14 maalia ja on helppo ennustaa maaleja tulevan lauantaina lisää. Mitenkään umpipitävä Citizensin puolustus ei ole kuitenkaan ollut, joten Pukilla ja kumppaneilla tulee olemaan omat mahdollisuutensa. Myös Cityllä on loukkaantumisia ja pelaajia on kuormitettu maajoukkuekomennuksilla, kuten Pukkiakin.

Lyö vetoa ottelusta:

Ottelussa nähdään todennäköisesti maaleja useampikin. Totals-linja on ansaitusti todella korkealla, mutta vetomielessä kiinnostaa eniten, että molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa. Myös Norwich saanee mahdollisuutensa ja onhan Pukki ollut uskomattomassa iskussa. Vetosuositus on siis Molemmat joukkueet tekevät maalin kertoimella 1,81.

 

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.