Nyt se on varmaa – Haka palaa ensi kaudeksi Veikkausliigaan, TPS karsii pääsarjapaikasta

© Kuva: Juha Tamminen

Haka varmisti lauantaina Ykkösen mestaruuden ja siten suoran nousun ensi kaudeksi Veikkausliigaan, kun se voitti Jaron vieraskentällä Pietarsaaressa 3-1. Hakan maaleista vastasivat Ykkösen elokuun parhaaksi pelaajaksi valittu Niklas Friberg, Samuel Chidi ja Salomo Ojala, joka johtaa maalipörssiä nyt 19 osumalla. Jaron kavennuksen teki 85. minuutilla Jim Myrevik.

Suomen maajoukkuelegenda Teemu Tainion valmentaman Hakan kausi Ykkösessä on ollut sensaatiomainen. Valkeakoskelaiset eivät ole kokeneet vielä ainuttakaan tappiota, vaan ovat saalistaneet 21 voittoa ja kaksi tasapeliä. Maaleja Haka on tehnyt 67 ja päästänyt 16.

Eroa toisena olevaan Turun Palloseuraan on 23 ottelun jälkeen 16 pistettä. Lauantain tulosten myötä varmistui myös, että TPS karsii paikasta Veikkausliigaan. Turkulaiset kohtaavat liigakarsinnoissa Veikkausliigan viimeistä edelliseksi tulleen joukkueen.

Haka pelasi viimeksi Veikkausliigassa kaudella 2012.

Ykkönen lauantaina 14. syyskuuta

AC Kajaani-KTP 4-5
AC Oulu-TPS 0-0
EIF-TPV 1-0
Jaro-Haka 1-3
MyPa-MuSa 3-2


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.