Paulus Arajuuri hehkutti Huuhkajien puolustamista: ”Maailmanluokkaa”

© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajat nappasi torstaina neljännen peräkkäisen voittonsa EM-karsinnoissa, kun Kreikka kaatui Tampereella 1-0 Teemu Pukin rangaistuspotkumaalilla.

Ottelu oli Suomelta kypsä esitys. Vaikka hyökkäyspäässä pystytään vielä parempaan, tylsytti Huuhkajat Kreikan pelaamisen täysin. Vieraiden vaaralliset tekopaikat olivat todella vähissä.

Täydet minuutit Suomen topparina tahkonnut Paulus Arajuuri oli yhtä hymyä Huu-tv:n haastattelussa.

– Hyvä peli. Kolme pistettä, ei löydy sanoja. Jälleen kerran ihan uskomaton joukkuesuoritus. Kovii äijii.

– Mun mielestä me lähdettiin nöyrästi noudattaa meidän ottelusuunnitelmaa. Myös me oltiin rohkeita. Ei lähdetty liikaa jännittää, et pelattiin myös pallon kanssa rohkeesti. Mun mielestä oli tosi ehjä suoritus. Pysyi pää kylmänä, ja tiedettiin, että mitä pidemmälle peli menee, niin aukee enemmän vastaiskun paikkoja, ja saatiin se 1-0.

– Mun mielestä se kurinalaisuus jälleen kerran ihan uskomattoman korkeella tasolla.

Neljä peräkkäistä voittoa ovat tulleet päästämättä maaliakaan. Suomi koki toistaiseksi ainoat takaiskunsa karsintojen avausottelussa, 0-2-tappiossa Italiaa vastaan.

Oman pään pelaaminen oli avainosassa myös torstaina.

– Mun mielestä maailmanluokkaa, kommentoi Arajuuri Suomen puolustamisesta.

– En mä oo ikinä pelannu tommoses joukkuees. Joka äijä taklas ja liuku ja raatoi. Silloin, kun ei ite ollut mukana tilanteissa, niin sitä oli kiva katella.

– Uskomaton fiilis areenalla, ihan käsittämätön.

Seuraavaksi Huuhkajat kohtaa Italian sunnuntaina. Lohkokärki saapuu Ratinan stadionille ilman ainuttakaan tappiota niskassa. Italia on yksi karsintojen viidestä maasta, jotka ovat voittaneet kaikki ottelunsa.

Arajuurelta kysyttiin, millä mielin Suomi lähtee haastamaan saapasmaan tähtiä.

– Nöyrästi, mutta pitää nauttia. Ollaan pelattu ittemme tosi hyvään tilanteeseen. Viis peliä ja 12 pistettä. Tästä on hyvä jatkaa.

– Meil on nyt kaks kotipeliä samassa paikassa (Tampereella), ei tarvii matkustaa, et toivottavasti tässä pääsee vähän paremmin palautumaan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.