Pep Guardiola rauhoitteli puheita suojattinsa ympärillä: ”Ketään ei voi verrata Cristianoon tai Messiin”

© Kuva: Getty Images

Manchester Cityn manageri Pep Guardiola rauhoittelee innokkaimpia, jotka ovat nostamassa hänen suojattiaan Raheem Sterlingiä samaan kastiin Barcelonan Lionel Messin ja Juventuksen Cristiano Ronaldon kanssa.

Englannin maajoukkuetähti Sterling, 24, on noussut Guardiolan alaisuudessa maailman vaarallisimpien hyökkäyspään pelaajien joukkoon. Tällä kaudella hän on ehtinyt pelata Cityssä viisi ottelua, joissa hän on iskenyt yhteensä kuusi maalia.

Sterling oli hyvällä pelipäällä myös päättyneellä maajoukkuetauolla. EM-karsintaotteluissa Kosovoa ja Bulgariaa vastaan hän teki yhteensä kaksi maalia ja syötti lisäksi kolme osumaa. Koko karsintojen aikana Sterlingin saldo on jo kuusi maalia ja kuusi maalisyöttöä neljään otteluun.

Guardiolan mukaan on kuitenkin järjetöntä verrata Sterlingiä Messiin, 32, ja Ronaldoon, 34, jotka ovat vääjäämättä osa keskustelua kaikkien aikojen parhaista pelaajista puhuttaessa.

– Olen niin iloinen hänen puolestaan siitä, miten hän pelaa täällä (Cityssä) ja maajoukkueessa, mutta toivottavasti hän ei lue tai kuuntele näitä juttuja, sanoi Guardiola Independentin mukaan.

– Ketään ei voi verrata Cristianoon tai Messiin, ei ketään.


Lunasta 50€ ilmaisveto Mestarien liigaan!

  1. Avaa pelitili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta ja saat 50€ ilmaisvedon Mestarien liigan peleihin.
  3. Laita vetoa sisään ja nauti peleistä!