Huuhkajien ja Norwichin hyökkääjä Teemu Pukki on tehnyt vaikutuksen myös Manchester Cityn manageriin Pep Guardiolaan, jota monet pitävät maailman parhaana valmentajana.

Pukki, 29, valittiin juuri Valioliigan elokuun parhaaksi pelaajaksi hänen tehtyä sarjan neljällä ensimmäisellä kierroksella yhteensä viisi maalia. Lisäksi suomalaishyökkääjä antoi yhden maaliin johtaneen syötön.

Hänen maalitahtinsa oli hurja jo viime kaudella sarjatasoa alempana, Mestaruussarjassa. Pukki voitti maalipörssin 29 osumallaan, ja hänet valittiin sarjan parhaaksi pelaajaksi.

Guardiolan Man City pelaa Norwichin vieraana lauantaina Valioliigassa. Huippumanagerilta kysyttiin perjantain lehdistötilaisuudessa, onko hän yllättynyt Pukin otteista.

– Minusta maalintekijä osaa tehdä maaleja missä vain. Tietysti aina sanotaan, että Mestaruussarja on hieman erilainen kuin Valioliiga, mutta kun laatua löytyy…

– Hän on uskomaton liikkumaan (puolustuslinjan) taakse, hän osaa liikkua täydellisesti oikealla tempolla ja oikealla hetkellä ja hän on uskomaton viimeistelijä.

Norwich lähtee lauantain kamppailuun sarjataulukon viimeistä edelliseltä sijalta kerättyään kolme pistettä. Kymmenen pisteen Manchester City on ennen viikonloppua toisena.

LUE MYÖS: Teemu Pukin Norwich on tukalassa tilanteessa – valtava määrä loukkaantumisia, vieraaksi tulossa hallitseva mestari

The Pink Un

@pinkun
Pep Gaurdiola is a big fan of Teemu Pukki.

More from Pep HERE 🎥 youtu.be/rzE96qTXcHo

🔰 #ncfc