Potku-uhka yllä! Times: José Mourinho haluaa takaisin Real Madridin peräsimeen – ”Pérez odottaa sopivaa tilaisuutta”

© Kuva: Getty Images

 José Mourinho kärkkyy tällä hetkellä Real Madridin päävalmentajan paikkaa, uutisoi The Times.

Lehden saamien tietojen mukaan portugalilaisluotsi on vahvin ehdokas Realin uudeksi pääkäskijäksi, mikäli tällainen ovi avautuu.

Huhut mahdollisen päävalmentajan vaihtamisen kohdalla ovat kiihtyneet, koska Real-pomo Florentino Pérez ei ole ollut tyytyväinen Zinédine Zidanen aikaan saamiin tuloksiin. Ranskalaisen saavuttua madrilaisseuran peräsimeen, joukkue on voittanut ainoastaan puolet otteluistaan. Tällä hetkellä tilannetta kuitenkin helpottaa ainakin väliaikaisesti sarjan kärkipaikka La Ligassa.

– Pérez haluaa taktisesti tarkemman valmentajan, joka pystyy palauttamaan Real Madridin mestariksi. Presidentin sanotaan odottavan sopivaa tilaisuutta vaihtaa valmentajaa. Vain jatkuvat positiiviset tulokset pitäisivät ranskalaisen ruorissa, The Times kirjoittaa.

Myös Mourinho on tehnyt itse selväksi, että hän haluaisi valmentaa vielä uudestaan Madridissa. Kokenut portugalilainen on torjunut tämän vuoksi kovia sopimustarjouksia. Muun muassa Kiinasta hänelle tarjottiin historiallisen kovaa 31 miljoonan punnan vuosipalkkaa.