PSG läksytti Real Madridia ilman tähtikolmikkoaan – ”Ehkä joukkueella oli vähemmän paineita”

© Kuva: Getty Images

Paris Saint-Germainin päävalmentaja Thomas Tuchel hykerteli keskiviikkona tyytyväisenä hänen joukkueensa kaadettua Real Madridin Mestarien liigan lohkovaiheessa 3-0.

Tulos oli vahv alku PSG:ltä, jonka odotetaan taistelevan lohkon voitosta juurikin madridilaisten kanssa. Samassa lohkossa pelaavat myös Club Brügge ja Galatasaray, jotka päätyivät keskiviikkona 0-0-tasapeliin.

Viime kaudella PSG voitti alkulohkonsa, jossa olivat sen lisäksi Liverpool, Napoli ja Belgradin Punainen tähti. Pariisilaisten taival tyssäsi kuitenkin jo ensimmäisellä pudotuspelikierroksella Manchester Unitediin, joka nousi vieraskentällä kahden maalin tappioasemasta vierasmaalisäännön turvin jatkoon.

PSG on tullut Mestarien liigassa tutuksi joukkueena, joka sulaa pudotuspeleissä, mutta Tuchelin mielestä joukkue on mennyt viime kaudesta eteenpäin. Keskiviikon suorituksesta hän antoi ansaitut kehut pelaajilleen.

– Se oli mahtava suoritus joukkueena, ja se on minulle se isoin asia. Olimme parempi joukkue ja voitimme ansaitusti, kommentoi Tuchel FourFourTwon mukaan.

– Kaikki tekivät yhdessä töitä, emme missään vaiheessa luistaneet muodostamme ja hyökkäsimme urheasti. Hallitsimme palloa hyvin, ja kaiken kaikkiaan tämä oli todella ehjä joukkuesuoritus. Se lämmitää valmentajan mieltä eniten.

– Tappio Manchester Unitedia vastaan ja sen jälkeinen aika oli vaikeaa kaikille seurassa, myös pelaajille. Nyt meillä on tuoretta verta joukkueessa ja pelaajia, jotka tuovat pelaamiseemme kunnon intensiteettiä ja myös omaa luonnettaan.

PSG joutui pelaamaan ilman tähtihyökkääjiään Neymaria, Kylian Mbappéa ja Edinson Cavania. Neymar kärsi keskiviikkona ensimmäisen osan kahden ottelun pelikiellostaan, Mbappé ja Cavani olivat sivussa loukkaantumisten takia.

Tuchelin mukaan kolmikon puuttumisesta saattoi olla myös hyötyä PSG:lle, joka arvioitiin heidän puuttumisensa takia altavastaajaksi keskiviikon otteluun.

– Tietysti kaipaamme Kyliania, Neymaria ja Edinsonia, mutta meillä oli silti jalkeilla vahva joukkue, joka on valmis pelaamaan korkeimmalla tasolla.

– Ehkä Cavanin, Neymarin ja Mbappén puuttuminen auttoi joukkuetta. Ehkä joukkueella oli vähemmän paineita, koska kaikki miettivät, miten voimme voittaa ilman heitä.

– Siitä saattoi olla apua, koska emme olleet suosikkeja, kun Neymar, Mbappé ja Cavani olivat poissa. Se saattoi laskea muiden pelaajien paineita.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.