Eurooppa-Liiga
Qarabag – Sevilla
Torstai 19.09. klo 19:55

Torstaina potkaistaan käyntiin Eurooppa-Liigan lohkovaihe. A-lohkossa otamme noston Qarabagin ja Sevillan välisestä kamppailusta. Azerbaidžanissa pelattava ottelu on kahden kovakuntoisen joukkueen välinen taisto, jossa nimivahva espanjalaisyhdistelmä on luonnollisesti selkeä suosikki. Matka Kaspianmeren rannalle ei kuitenkaan ole mikään luokkaretki, vaan tosissaan siellä saavat vieraat pelata.

Qarabag on aloittanut kotimaan sarjansa eleettömästi: neljän ottelun jälkeen joukkue etenee puhtaalla pelillä ja maalierokin on vakuuttava 10-0. Joukkue eteni eurokarsinnoissa ensin UCL:n puolella, kunnes putosi kyproslaiselle Apoelille. Viimeisellä UEL-karsintakierroksella joukkue selvitti irlantilaisen Linfieldin niukasti maalierolla. Qarabag lainasi maalin suulle Asmir Begovicin Bournemouthista, ja bosnialainen todennäköisesti aloittaa maalissa.

Myös Sevilla on sarjakärki – ja se on sitä kivikovassa La Ligassa. Sevillan viikottaiset vastukset kotomaassa ovat aivan toista luokkaa kuin illan isännillä. Neljässä La Liga -ottelussa Sevillalle on onnistuttu tekemään vain yksi maali. Viikonloppuna Sevilla haki pisteet Alavesilta tiukan ottelun jälkeen – tuo ottelu oli SuomiFutiksen vihjetarjonnassakin. Ei olisi mikään ihme, jos Julen Lopetegui hieman kierrättäisi avauskokoonpanoaan tässä ottelussa.

Lyö vetoa ottelusta:

Molemmat joukkueet ovat iskussa ja erityisesti alakerrat toimivat hyvin tällä hetkellä. Sevillan kertoimet eivät suosikkiasemasta huolimatta ole pelikelpoisia, mutta vähämaalisuus kiinnostaa tässä mukavasti. Vetosuositus on Ottelussa alle 2.5 maalia kertoimella 1,85.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 200€ asti. Näin 200 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 400€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 200 euron talletuksella 400€ pelirahaa.

LYÖ VETO