SJK tiedotti torstaiaamuna purkaneensa keskikenttäpelaaja Moshtagh Yaghoubin pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä. Yaghoubi kärsii parhaillaan ylirasituksesta.

Yaghoubi, 24, on ollut sivussa jo pidemmän aikaa SJK:n otteluista ja harjoituksista. Mies on ollut virallisesti sairauslomalla. SJK:n tiedotteessa kerrottiin seuraavasti:

– Yaghoubi kärsii ylirasituksesta, eikä sen vuoksi muun muassa palaudu harjoituksista. Tämä on pitkittänyt hänen toipumistaan. SJK:ssa tilanne ymmärretään ja Yaghoubi voi palata kotiin perheensä luo kuntouttamaan itseään. SJK kiittää Yaghoubia yhteisestä ajasta ja toivottaa hänelle lämpimästi kaikkea hyvää tulevaisuuteen sekä toipumiseen.

Yaghoubi ehti pelata tällä kaudella Veikkausliigassa 15 ottelua, joissa syntyi yksi maali ja yksi maaliin johtanut syöttö. Yaghoubin viimeisin ottelu oli elokuussa RoPS:ia vastaan.

Myös viime kaudella Yaghoubin sopimus purettiin kesken kauden, kun mies pelasi HJK:ssa. Silloin Yaghoubi kävi pelaamassa futsalia kesken kauden, eikä HJK katsonut tätä hyvällä. HJK ei kuitenkaan perustellut tuolloin sopimuksen purkamista tarkemmin.