Suomalaispuolustajalta loistopaluu puolen vuoden tauon jälkeen – maali jo kolmannella minuutilla

© Kuva: Juha Tamminen
Chelsea haastaa Bayern Münchenin UCL:ssä! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!

Jos kulkevat Suomella maajoukkuerintamalla juuri nyt pelit kuin unelma, niin hyviä uutisia kantautuu jatkuvasti myös taustalta. Sunnuntaina sellaisia saatiin Hollannista, kun 23-vuotias suomalaistoppari Richard Jensen palasi pelihommiin oltuaan loukkaantumisen takia sivussa yli puoli vuotta.

Jensen oli pelannut edellisen ottelunsa 1. maaliskuuta, mutta kevään hän vietti sairastuvalla polvivamman takia. Tänään hän palasi joukkueensa Roda JC:n avauskokoonpanoon, kun Roda kohtasi toisen sarjatason eli Eerste Divisien ottelussa Top Ossin. Jensen ehti pelata vain kaksi ja puoli minuuttia, kun hän viimeisteli päällä kauden ensimmäisen maalinsa. Paluu kentille sai siis todella ihanteellisen luonteen.

Viime kaudella Jensen oli loukkaantumiseensa saakka Roda JC:n ehdottomia luottopelaajia. 23 ottelussa hän teki yhden maalin.

Jensen kuului pitkään Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueen runkopelaajiin, pelattuaan ikäluokan maaotteluita peräti 19, usein myös kapteenina. A-maajoukkuedebyyttiään hän ei kuitenkaan ole vielä tehnyt. Richard Jensenin veli Fredrik Jensen on Huuhkajien mukana sen sijaan nytkin.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Chelsea haastaa Bayern Münchenin UCL:ssä! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!