Espanyol kukisti Eurooppa-liigassa venäläisen TsSKA Moskovan 2-0-lukemin. La Liga -seuran vierasvoitto tuli Lei Wun ja Victor Campuzanon maaleilla.

Kamppailun esikoisosumasta vastannut Wu pääsi maalillansa kotimaansa Kiinan historian kirjoihin. 27-vuotiaasta hyökkääjästä tuli ensimmäinen kiinalaispelaaja ikinä, joka on onnistunut maalinteossa isossa euroturnauksessa.

Wulle ennätysten tekeminen ei toki ole uutta, sillä hän on Kiinan pääsarjassa nuorimpana pelannut ja nuorimpana maalinteossa onnistunut pelaaja. Hän teki debyyttinsä 14 vuoden ja 287 päivän iässä. Maaliverkko heilui ensimmäistä kertaa hänen toimestaan lähes päivälleen kaksi vuotta debyyttinsä jälkeen.

OptaJoe

@OptaJoe
1 - By scoring for Espanyol against CSKA Moscow tonight, Wu Lei became the first Chinese player to score in major European competition. Pioneer.