© Kuva: Getty Images

Ajax – Chelsea: Ensimmäinen kohtaaminen Euroopassa

Mestarien Liiga
Ajax – Chelsea
Keskiviikko 23.10. klo 19:55

Keskiviikon UCL-nosto tulee H-lohkosta, jossa lohkovaiheen vahvasti aloittanut Ajax isännöi vivahteikkaan syksyn pelannutta Chelseaa. Vaikka molemmilla joukkueilla on pitkä historia eurocupeista, tämä kohtaaminen on niiden välillä ensimmäinen kilpailullinen ottelu Euroopan kentillä. Molemmat joukkueet pelaavat iloista jalkapalloa, joten tästä ottelusta on syytä odottaa viihdyttävää.

Ajax menetti loistavan viime kauden jälkeen laatupelaajia isompiin seuroihin, eikä joukkue näyttänyt UCL-karsintapeleissä vielä mitenkään erikoiselta. Kahdella ensimmäisellä lohkokierroksella Erik ten Hagin joukkue on kuitenkin näyttänyt taivaan merkit vastustajilleen. Myös Eredivisiessä joukkue on sarjakärjessä ilman tappioita. Aika näyttää, pystyvätkö amsterdamilaiset toistamaan viime kauden maineteot – alku näyttää ainakin hyvältä. Isäntien loukkaantumistilanne näyttää huomattavasti paremmalta kuin vierailla.

Chelsealla oli Frank Lampardin alaisuudessa hankala alkukausi, mutta nyt takana on kaikki kilpailut huomioiden viiden ottelun voittoputki. Tosin on huomioitava, ettei näihin otteluihin mahdu yhtään todella kovaa vastusta. Lauantaina Chelsea jauhoi väsymättä koneistoaan vaatimatonta Newcastlea vastaan ja voittolukemat olisivat voineet olla reippaammat kuin toteutunut 1-0. Ainakin itseluottamus on nyt kunnossa – keskiviikkona edessä onkin sitten todellinen testi.

Lyö vetoa ottelusta:

Ajax näyttää tällä hetkellä sen verran kovalta pumpulta, että olen taipuvainen antamaan vetosuosituksen joukkueelle. Kotijoukkue pystyy kyllä hyödyntämään Chelsean puolustukselliset heikkoudet ja perusmaistuvana vetosuosituksena annan Ajax voittaa ottelun kertoimella 2,40.

Betsafe tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 200€ asti. Näin 200 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 400€ pelirahaa.

Lunasta Betsafen tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 200 euron talletuksella 400€ pelirahaa.