Arsenal voitti torstaina Standard Liegen 4-0-lukemin Eurooppa-liigassa. Kamppailun puhutuin pelaaja oli kaksi maalia tehnyt Gabriel Martinelli, jolla on ikää vasta 18 vuoden verran.

Useat ovat povanneet brasilialaisnuorukaiselle valoisaa tulevaisuutta ja nämä mielipiteet varmasti lisääntyivät tuoreimman esityksen myötä.

Jos asiat olisivat menneet hieman toisin, voisi Martinelli olla tällä hetkellä toisen valioliigaseuran paidassa, sillä hän kävi ennen Arsenal-siirtoaan neljä kertaa näytillä Manchester Unitedissa.

– Vuosien 2015 ja 2017 välillä kävin siellä neljä kertaa ja harjoittelin keskimäärin 15 päivän ajan, Martinelli sanoi ESPN:lle.

– Näin siellä kaikki ammattilaispelaajat. Pyysin päästä kuvaan Patrice Evran, Marouane Fellainin ja muiden kanssa. Paul Pogba tiesi, että olen brasilialainen ja hän kysyi, onko minulla kaikki hyvin. Otimme kaikki kuvan yhdessä.

James Benge

@jamesbenge
You'd be pretty miffed if you were a club who had had a striker like Martinelli on trial with you, had let him go and he'd now scored as many goals in 9 days as you've scored in 32.