© Kuva: Getty Images

Atletico Madrid – Athletic Bilbao: Puolustuksen kautta

La Liga
Atletico Madrid – Athletic Bilbao
Lauantai 26.10. klo 22:00

Jalkapallohullujen lauantaiehtoo päättyy La Ligan kamppailuun Atletico Madridin ja Athletic Bilbaon välillä. Lauantain pääottelu piti olla Barcelonan ja Real Madridin välinen El Clásico, mutta Katalonian laajat mielenosoitukset saivat Espanjan jalkapalloliiton siirtämään ottelun tuonnemmaksi. Kumpikaan lauantain pääosan esittäjistä ei vanno viihdyttävän jalkapallon nimeen, mutta eiköhän tästä katsottava matsi kuitenkin saada.

Atletico otti Mestarien liigassa 1-0 voiton Leverkusenista tasaisen ottelun jälkeen. Edelliset tasapelit sarjassa Valencian ja Valladolidin kanssa jättivät melko nihkeän jälkimaun. Diego Simeone ei tunnu välittävän, millä tyylillä pisteitä tulee, kunhan niitä vain tulee. Perättäisiä tappiottomia otteluita on joka tapauksessa jo kahdeksan. Joäo Felixin sekä Stefan Savicin puuttuminen monimutkaistaa hieman Simeonen palapeliä.

Gaizka Garitanon Athletic on myös puolustusvoittoisen pelitavan edustaja. Tyyli ei ole viime aikoina kantanut hedelmää, sillä voitottomien otteluiden määrä on jo neljä. Myöskään vieraspelit eivät ole tällä kaudella tuoneet voittoja – kylläkin kolme tasapeliä neljästä ottelusta. Vieraita puoltavat lauantain kamppailussa lähinnä kevyempi pelirasitus sekä parempi kokoonpanotilanne.

Lyö vetoa ottelusta:

Jalkapallo on sattumapeli ja pari pomppua tai odottamatonta tapahtumaa voisi helposti tehdä tästä overipelin. En kuitenkaan anna varsinaisena suosituksena overia, vaikka se varmasti onkin hyvä jännäriveto. Atleticon luokka ja formi puoltaa tässä kotivoittoa ja annan kevyen suosituksen sille: Atletico Madrid voittaa ottelun kertoimella 1,77.

Betsson tarjoilee peräti 150% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 250 euroa pelirahaa.

Lunasta Betssonin 150% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 250€ pelirahaa.