Club Bruggen vieraspeli Real Madridia vastaan oli tuloksellisesti menestys, mutta kentän ulkopuolella belgialaiset eivät esiintyneet edukseen.

Tiistaina pelatussa ottelussa päädyttiin 2-2-tasapeliin. Brugge johti jo ottelua kahdella maalilla, mutta Espanjan suurseura tuli toisella puoliajalla tasoihin.

Brugge on saanut kiitosta pelaamisestaan, mutta osa Madridiin matkanneista belgialaiskannattajista käyttäytyi ääliömäisesti. Espanjalaislehti Marcan videolla näkyy, kuinka Bruggen kannattajat häiriköivät Plaza Mayorilla, kaupungin keskustassa sijaitsevalla aukiolla, joka on yksi Madridin suurimmista nähtävyyksistä.

Belgialaisfanit jättivät aukion hirveään kuntoon ja häiriköivät paikallisia naispuolisia kerjäläisiä. Videolla näkyy, miten eräs kannattaja yrittää viedä naiselta tämän huivin pois päästä.

Naiset yrittivät pyytää kannattajilta rahaa ja myydä heille olutta, mutta miespuoliset kannattajat kieltäytyivät maksamasta kaljoja. Lisäksi he kaatoivat olutta mukeihin, joihin naiset keräsivät rahaa.

Club Brugge kertoi torstaina, että se on käynnistänyt tapauksesta sisäisen tutkinnan. Seura kiitti 4000 kannattajaa, jotka matkustivat joukkueen tueksi Espanjaan, mutta sanoi tuomitsevansa häiriköineiden ”muka-fanien” käytöksen ja kertoi, että se aikoo tunnistaa kyseiset kannattajat ja rangaista heitä.