Chelsea pysäytti Ajaxin voittokulun Mestarien liigassa – ratkaisumaali syntyi ottelun loppupuolella

© Kuva: Getty Images

Mestarien liigassa pelattiin keskiviikkona kaksi kello 19.55 Suomen aikaa alkanutta ottelua. Amsterdamissa Chelsea kaatoi Ajaxin 1−0 ja Leipzigissa Zenit jäi pisteittä, kun RB Leipzig piti pisteet Saksassa 2−1-voitolla.

Kaksi ensimmäistä otteluaan voittanut Ajax hävisi Chelsealle Michy Batshuayin 86. minuutilla iskemällä osumalla. Maalin alusti ottelun vaihtopenkiltä aloittanut Christian Pulisic. Chelsea nousi voitollaan Ajaxin tavoin kuuteen pisteeseen.

Leipzigissa Zenit siirtyi avauspuoliajalla johtoon Jaroslav Rakytskyin maalilla. Konrad Laimer ja Marcel Sabitzer johdattivat maaleillaan Leipzigin kuitenkin ohi toisen puoliajan alkupuolella. Näin ollen RB Leipzig nousi kuuteen pisteeseen ohittaen neljässä pisteessä olevan Zenitin.

Mestarien liigassa alkoi kuusi peliä kello 22.00 Suomen aikaa.